Julemærkehjemmet og Ladywalk


Jeg er et par dage bagud med bloggen her, men der har været sket så meget, som har forstyrret mine tanker, og som har skabt en masse negativ energi for mig. Nu prøver jeg at se fremad og lysere på tingene.

Jeg var nemlig så uheldig at da jeg kom ned til bilen mandag formiddag, så var der dælme nogen der havde stjålet mit venstre forhjul. Helt ærligt hvor dumme har folk lov at være, er det chikane, tyveri eller har der blot været en der stod og manglede sådan et hjul. Det vides ikke, men jeg var godt frustreret da det skete, og hele mandag og tirsdag gik med at få bilen på “hjulene” igen, og ud og køre. Heldigvis var jeg så heldig at mekanikeren kom hjem og satte et af mine vinterdæk på mandag eftermiddag, og allerede tirsdag formiddag skrev han igen at nu var der et nyt hjul til mig som jeg kunne komme ned og få sat på. Jubiii. Og hvilken service de gav mig. Det må jeg nok sige. Det var “Skan X” i Rødovre som var så flinke imod mig. Jeg er så glad for at jeg nu kan bruge bilen igen.

2017-05-28 15.19.37

Men tilbage til det bloggen handler om, nemlig sundhed og mine gåture. Som overskriften lyder så var jeg i søndags ude og vandre 10 km oppe i Frederiksværk ved Julemærkehjemmet Kildemose. Det var en rigtig hyggelig dag, og ruten var perfekt – de havde virkelig fået planlagt det godt, vi gik nemlig af alle de små kringelkroge og stier, og det var SÅ hyggeligt. Vi nåede lige i mål, og var ved at køre derfra da regnen kom, så det var jo perfekt, at vi ikke skulle gå i regnvejr.

2017-05-29 - Ladywalk

I mandags var jeg ude og gå 7 km “Ladywalk” med farmor og min kusine, det var også en rigtig hyggelig tur, trods det var ret overskyet og regnen kunne komme når som helst, så holdt det altså tørvejr. Det var faktisk fint gåvejr, i det at det heller ikke var solskin og alt for varmt, så alt i alt en dejlig aften at være ude og gå i.

2017-05-29 19.43.56

I det billede der ligger ovenfor, der er det med de lyserøde T-shirts fra sidste år, og det med de lilla T-shirts er fra i år, kan de se forskellen både på min farmor og jeg, vi har jo tabt os en del hver især, og jeg synes altså at vi ser skide godt ude nu ! 🙂

Og selvom at jeg godt ved at de T-shirts man får udleveret svinger i størrelserne. Så kunne jeg ikke passe en 2 x XL sidste år, og de var løbet tør for 3 x XL så jeg måtte op i en 4 x XL. Den i år er “bare” en XL. *Ser vildt stolt ud smiley*

2017-05-31 16.31.35

Tirsdag var jeg ude og gå 5 km før strikke cafeen. Og nåede ikke ud at gå om eftermiddagen. Men i går onsdag var mine nye gå-veninde og jeg ude og gå, vi havde egentligt planlagt at gå rundt om Damhussøen, men det blæste jo en halv pelikan, så vi gik en anden tur, og jeg fik lært en ny rute, nemlig ned til Ejby mose. Den blev 10,5 km, og jeg forbedre sørme min 10 km igen igen, med 1 min og 16 sekunder. Så nu er jeg nede på at 10 km tager 1 time og 42 min. Det er jo nærmest kapgang jeg går snart. haha. Ej, men stærkt går jeg i hvert fald, det må jeg indrømme.

2017-05-31 16.31.24

I dag har jeg planer om at skulle ud og gå igen, måske turen går rundt om Damhussøen og engen i dag, nu hvor det ikke blæser nær så meget. Det er meget rart at vejret har lagt sig lidt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s