Sommer, sol og lange gåture :-)


Jeg har fået lyst til at skrive lidt på bloggen igen, her kan jeg dele flere billeder fra mine flotte og grønne gåture, samt skrive noget mere tekst. Hvilket jeg savner når jeg kun skriver korte billede indlæg på Instagram og Facebook.

I dag har jeg været ude at gå en tur på 8,34 km.
I juni måned har jeg indtil nu gået 47,44 km.

2018-06-09 09.47.57

Jeg har valgt at skrive dette ned på et almindeligt stykke papir, da jeg ikke stoler på Endomondo længere. I sidste måned snød app’en mig for 5 km på en gåtur, og i forgårds snød den mig for 7 km. Det er bare ikke i orden når jeg går op i det samlede antal kilometer pr. måned, så nu er jeg på udkig efter en anden app end Endomondo, som er til at stole på, og som tæller det man går. App’en skal være kompatibel med Apple Watch, så jeg ligesom på Endomondo kan se på uret mens jeg går hvor langt jeg har gået, og hvor lang tid osv.

2018-06-09 11.32.21

Jeg ved godt at Apple Watch selv har en app der hedder træning, men ja, kunne også godt prøve den, men den tæller ej heller en total sammen for hver måned, og så skal jeg alligevel skrive ned på et stykke papir for hver dag. Men dette kan jeg jo blive nødt til, hvis jeg ikke kan finde en app der opfylder mine krav 🙂

Så kender du en god app jeg kan prøve af, og har du erfaring med den med Apple Watch så hører jeg gerne fra dig, enten her via en kommentar, eller via en kommentar på Facebook.

2018-06-09 09.04.57

I dag gik jeg først over på Vårfluevej i Islev lige bag Islev kirke, der er loppemarked i dag, og det var et hyggeligt lille marked, der var en del kunder allerede da jeg kom kl. lidt over 9 da de åbnede. Jeg købte 2 stk. hårpynt, som jeg allerede har en af i lilla og hvid, men manglede en i mørkere nuance. Og en anden smart en med sløjfe på også til håret.

Bagefter gik jeg tilbage til Hvidsværmervej, op til Fakta ved Islev. Ned mod kolonihaverne, og igennem dem og ud i den modsatte ende. Gik så via villakvarteret ned til Kagsmosen, og inden jeg kom helt derned gik jeg ind til en lille sø, lidt ala et gadekær, der var så hyggeligt, og jeg valgte at gå rundt om søen, normalt går jeg bare lige forbi. Men der var så smukt og vindstille at jeg bare måtte rundt omkring den.

2018-06-09 10.18.39

Der havde lige været en mand med en lille pige og fodre ænder, og da han var gået videre, kom jeg så forbi, og ænderne farede imod mig og skreg næsten “mad, mad, mad”, men jeg havde ikke noget at gi dem desværre. Og man må jo heller ikke fodre ænder, da det tiltrækker rotter. Men søde var de altså de ænder.

2018-06-09 10.14.20

Gik så videre mod Kagsmosen, og over Islevhusvej, og hjemad af stisystemet. Jeg må indrømme at det var varmt i dag, og jeg ville gerne have haft kilometerne op på 10 km i alt. Men det var svært bare at trække vejret udenfor, pga. varmen, og selvom at jeg bællede vand undervejs, så følte jeg bare at jeg måtte hjem i min stue og være lidt i skyggen. Dejligt nok er der skygge i lejligheden indtil ved kl. 15.30-16 ca. Men efter der bliver der altså vildt varmt, og næste uudholdeligt at være i stuen. Men ja, så er det frem med blæseren, som gir god vind, og alle døre og vinduer åbne så jeg kan få gennemtræk.

2018-06-09 10.19.46

Det er lige knap et år siden jeg har skrevet her på bloggen, og jeg må indrømme at jeg har savnet det, det har jeg altså. Så helt skønt at være tilbage. Nu vil jeg prøve at ligge nogle af mine gåture ind her, med nogle af alle de smukke billeder jeg tager på min vej. Mine øjne fanger altid de smukke blomster, åerne ved vest volden, og de smukke træer man kan tage op mod den blå himmel vi har lige nu.

2018-06-09 10.21.02

Jeg har fået gået en del på det sidste, jeg ved godt at jer der har fulgt med på Instagram og Facebook allerede ved dette, men nu skriver jeg det lige for dem der måske kun ser med via bloggen.

2018-06-09 09.48.18

På de 31 dage der var i Maj måned gik jeg hele 256,68 km (Endomondo snød mig så for 5 km på en tur rundt om Damhussøen, så rundede faktisk 260 km i Maj). Dette er en VILD rekord for mig, “normalt” i sommermånederne går jeg måske 50-100 km når det går vildt for sig, og ja, dette er jo helt vildt, det er over 8 km i gennemsnit pr. dag, og nogle dage har jeg slet ikke gået, så det er dælme et flot gennemsnit hvis jeg selv må sige det.

2018-06-09 10.56.03

I vintermånederne går jeg jo langt mindre, så dette er jo helt ekstremt, min plan var så at slå den rekord i juni måned, men det kommer nok desværre ikke til at ske, har gået for lidt indtil nu og nu skriver vi allerede d. 9. juni. “kun” 47 km, ville gerne op på at gå 10 km i snit, så burde jeg ha gået 90 km nu, og det er jeg jo alt for langt under, til at kunne indhente. Men ja, når jeg bare 100-150 km i juni er jeg også MEGET tilfreds. Det ER jo næsten for varmt at komme ud og gå i det vejr, det må jeg altså sige, jeg er ved at dø efter 4-5 km, men holder ud, men 10 km hver dag i den hede, det er næsten ulideligt.

Men jeg kæmper videre, også med vægten, havde jo taget 8 kg på ud af de 20 kg jeg havde tabt, men i løbet af maj måned har jeg så tabt de 4 kg igen, så er godt på vej igen. I vinters har jeg også bare ladet stå lidt til, og ikke rigtigt orket at gå ture, og leve så sundt som jeg burde. Hvilket har været surt for mig vægtmæssigt. Øv øv. Men op på hesten igen, og jeg gik bare ikke op, jeg kæmper videre, og det er en dejlig følelse at være i gang igen, og virkelig leve sundt, og komme ud og røre sig i det fantastiske sommervejr, jeg klager i hvert fald ikke, det kan jeg god sige dig 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s