Hverdagen

Min smukke Bella-mis…


… er nu blevet forvandlet til det smukkeste hjerte jeg nogensinde har set.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for det hjerte. Og det var helt ved et tilfælde at jeg opdagede at man kunne købe et sådan, dagen før hun skulle have fred, så jeg det på en hjemmeside, og jeg knus-elsker det allerede. De har simpelthen taget noget af asken fra kremeringen og sendt til en smykkedesigner, som har lavet dette utroligt smukke hjerte-smykke til mig.

Det var via ADA’s dyrehospital jeg opdagede at der var noget der hed “askesmykker”, og tænkte hvad er mon det. Og jeg havde besluttet at jeg ville have Bella-mis brændt, så jeg kunne få en urne og sætte ned i min mors have, og så var det blot en bonus at jeg kunne få lavet det unikke og smukke smykke ud af asken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var meget smukt at bisætte hende, jeg havde hentet urnen om fredagen, og lørdag var jeg hjemme hos min mor, hvor vi satte hende til hvile i jorden ude i hendes forhave. Utroligt smukt, andet kan jeg ikke sige om det. Hele dagen havde det regnet ned i stænger, men ligesom vi skulle ud og havde taget regntøj og det hele på, så stoppede regnen for et øjeblik, som om at Bella-mis sad deroppe og holdt hånden over os, og lige ville vise at hun stadig så ned på os. Så smukt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg holder stadig meget af hende, og elsker hende mere end til månen og tilbage igen, men jeg er blevet langt mere afklaret omkring det hele, med hendes sygdom og død, efter jeg fik bisat hende, dage imellem hun fik fred og til jeg fik hende tilbage i urnen, var meget frustrerende, fordi jeg ikke vidste “hvor hun var”? Nu ved jeg det, og jeg kan altid sige hej til hende når jeg er hos min mor. Det er rar tanke. Du vil altid være i mit hjerte, og nu vil du hænge om min hals i et sådan for altid….

Reklamer

2 kommentarer til “Min smukke Bella-mis…”

  1. Kære Henriette – jeg har aldrig hørt om sådan en gestus før. Det er meget smukt og en fantastisk tanke.
    Kærlig hilsen Kirsten

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s