Flettede tasker, Hverdagen, Kreativ

Familie udflugt & hygge dage


Grundlovsdag d. 5. juni var jeg på familie udflugt med hele min mors familie, det var en rigtig hyggelig dag, hvor vi var ude og spille fodboldgolf eller frisbee-golf, jeg spillede fodboldgolf, da jeg havde prøvet det før, også på en familie udflugt, men hold da helt op hvor var det svært, dem der spillede frisbee-golf havde meget lettere  ved at få den i mål.

Vi hold det ude på Kildedal Event, se evt. deres hjemmeside for mere information, de ligger i 2760 Mårløv – mellem Ballerup og Frederikssund. Det var faktisk et ret godt sted, og vi snakkede med ejeren, og han fortalt at han desværre ikke måtte gøre reklame oppe på Frederiksundsvej, og det ærgrede ham, så derfor vil jeg gerne gøre lidt reklame for det hyggelige sted her på min blog. Man kunne bruge det til andet end familie udflugter, man kunne også bruge det hvis man skulle på firmaudflugt, eller polterabend, eller noget helt tredje.

Man får simpelthen en bold eller frisbee udleveret, og så gælder samme regler som for minigolf, at man skal får bold eller frisbee rundt på banen med så få kast/spark som muligt. Hvilket godt kan være svært!!! Men nogle gange gjorde man altså også nogle heldige træk, og fik den i på kun 2-3 skud. Det var ret sejt når det skete.

Efter vi havde spillet, spiste vi vores fælles medbragte med, vi lavede et ta’ selv bord, og alle måtte spise af hinandens mad, utroligt lækkert. Senere spillede nogle kongespillet, og ellers hyggede vi blot med snak, kaffe og kage. Alt i alt en god dag i familiens tegn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lørdagen efter tog jeg hjem til Linda hvor hun havde været på flette-kursus hvor hun bla. havde lært at lave motiv flet, se Linda’s netsted, for at se hvordan det ser ud. Hun har lavet det i kopi papir, med et motiv af sig selv liggende på en klippe, det bliver utroligt flot, ros til dig Linda. Og tak fordi du prøvede at lære det videre til mig, jeg er ked af at måtte give op, da mit ikke blev nær så godt, i kaffeposer. Grunden til dette var simpelthen at det var for glat, og noget fik tape og andet fik ikke tape, noget boblede så, og andet så blankt og fint ud, jeg brød mig ikke om boblerne tapen lavede, så jeg nænnede ikke at tape alle kaffeposerne, også dem der ikke skulle have motiv flettet ind i sig. Så derfor kastede jeg håndklædet i ringen, og opgav. I hvert fald for en tid, måske Linda vil være så sød at vise mig det en anden gang, men så i kopipapir, og med et printet motiv.

Søndag var jeg så på Dragør marked, med Sussi og Michael, det var kanon hyggeligt, og vejret var helt klart med os. Jeg fandt bla. en hel stak have-magasiner, Michael mente at det var lidt over-optimistisk af mig, når nu jeg kun havde en lille altan, med altankasser – haha. Men de blade skal altså bruges til at lave tasker af. De bliver vildt flotte med blomster motiv flettet ind i. Ud over det købte jeg en antik-bog med gotisk skrift, som også skal bruges til at flette tasker af. Og så købte jeg et par læsebriller til Michael som han kan bruge herhjemme, dem blev han rigtig glad for da jeg kom hjem til ham.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tirsdag / onsdag var jeg ude hos min farmor, det var rigtigt hyggeligt, vi fik lavet en masse gode ting, mest håndarbejdsting. Jeg fik f.eks. flettet to tasker af garn banderoler, som jeg har doneret til Terre des hommes, og de skal så sælges på min farmors julemarked til november. Glæder mig til at se hvad folk siger til dem, og om de kan lide dem, og hvad de er lavet af. Det er jo sjovt at når man starter på et garnnøgle, smider man jo papiret ud som sidder omkring, og det papir (garnbanderolen) har jeg lavet taskerne af. Sejt ikk?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onsdag efter kom min far og hans kone så hjem og spiste lækker mad hos min farmor, og senere kørte de mig hjem. Der var jeg godt kvæstet – og trængte bare til at slappe af torsdag, derfor passede det også fint at Michael havde lyst til at komme lidt hjem til sig selv, så fik jeg slappet lidt af om aftenen. Men savner ham igen, og glæder mig til at jeg snart ser ham igen.

I går og i dag har min kusine så været her, hun læser til dansk eksamen, og jeg har lyttet til det hun har skrevet og kommet med gode råd – håber hun får et godt resultat når hun skal op på mandag. Held og lykke søde 🙂

Reklamer

2 kommentarer til “Familie udflugt & hygge dage”

  1. Det lyder som nogle hyggelige dage du har haft.
    Og en god fangst til Dragør markedet.
    Heldigt med den antikbog. Jeg kigger også efter dem på markeder, men synes aldrig jeg finder nogen.

  2. Ja, synes også selv at det var gode fund jeg gjorde på Dragør marked, kan dog ikke forstå du ikke kan finde nogle gotiske bøger selv, jeg finder næsten 1 hver gang jeg er på loppemarked. Men kniber det, og få du pludselig en voldsom lyst til at lave en af antik bog, må du jo købe en af mig, giver sjældent over 10 kr. pr. bog, så har da nogle du kan købe hvis det er 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s