Hyggelig weekend


Jeg slapper bare af i dag, ovenpå en rigtig hyggelig weekend sammen med min familie. Tog ud til min mor fredag, hvor vi mødtes i Roskilde, og shoppede lidt tøj, og fik os en bagel. Kørte hjemad og på vejen handlede vi stort ind til min mors fødselsdag som skulle holdes søndag. Vi fik ordnet en hel masse fredag, og gjorde en masse klar – så ikke vi ikke skulle nå det hele om lørdagen.

Lørdag tog vi på loppemarked i Taastrup, der var gaden lukket på hovedgaden, og der var masser af loppeboder, og butikkerne var rykket udendørs. Jeg fandt bla. en the-kande der ligner et hus, som jeg nu efterhånden har en hel del af. Jeg knus-elsker dem, og synes de er ret så dekorative i mit vitrineskab. Ud over det fandt jeg en notesbog og 2 x taskeremme. Som jeg kan bruge til mine flettede tasker.

Bagefter kørte vi et smut i Rødovre centrum, handlede lidt ind og hyggede os. Hjem og gøre lidt mere klar – det som kunne gøres dagen før fødselsdagen kunne lige så godt gøres, så der skulle nås mindre søndag.

Om aftenen så vi den meget omtalte film ”jagten” – hold da op hvor var den god, og som jeg læste et sted, tænk at ”en lille fjer – kan blive til 5 høns” på så kort tid. Den var så rørende den film, og det er et godt emne de tager op. Tænk at det kunne ske for hvem som helst, der har med børn at gøre. Jeg synes næsten det er skræmmende. Nu vil jeg ikke afsløre noget af filmen her, da der kan være nogen der ikke har set den. Dertil er min anbefaling bare SE DEN! Den er det hele værd. Men hold da op hvor sad jeg med en kæmpe klump i halsen til sidst…….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søndag var vi så tidligt oppe og gøre klar til brunch til min mors fødselsdag, det var en rigtig hyggelig fødselsdag, og jeg er sikker på at min mor synes det samme. Hun fik nogle rigtigt gode gaver, og jeg havde bla. købt en Jamie Oliver wok til hende, en grill-ting til at grille fisk med. Og så havde jeg lavet en blomster taske til hende, at udklip fra ugeblade KUN med blomster som jeg havde flettet, den blev ret så flot synes jeg. Og hun blev også vildt glad for det hele.

Gæsterne hyggede sig også, og efter vi havde spist gik vi ud og spillede kongespillet og petanque i haven. Det var rigtigt hyggeligt.

Min mor kørte mig så hjem kl. 18 ca. Michael var taget hjem til sig selv, han havde ellers været her og passe på kattene hele weekenden, Bianca hun får jo piller 2 gange om dagen, så man kan ikke være væk fra hende så længe, så det var skønt at han ville passe dem.

Så nu hygger jeg mig bare i dag, jeg har bla. allerede nået at støvsuge, og rydde en del op, ordne badeværelse, og tage opvasken. Nu trængte jeg til at slappe lidt af med computer og noget optaget på DVD’en. Så nu ved jeg ikke hvad jeg skal lave resten af dagen, måske bare klippe nogle kaffeposer op, jeg fik en masse poser med hjem i går fra fødselsdagen, fra mine mostre og min mor, så jeg har skam rigeligt at tage mig til 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s