Når man er en flette-mus som jeg jo er, så kan man altid bruge flere materialer. Jeg har mange blandt familie og venner som samler til mig, men man må ALDRIG gå ned på materialer. Og selvom at jeg ligger inde med en del materialer, er der måske ikke nok af en slags til en ensfarvet taske, eller hvis jeg nu fik nogle flere af dem jeg har lyst til at lave tasker af, kunne der måske blive til en ensfarvet taske. Så derfor søger jeg nu herigennem flere materialer.

Det kan kan bruge er f.eks.:
Teposer både af papir og folie.
Kaffeposer
Haribo poser
Dåseclips

Sidstnævnte laver jeg også tasker og hanke af. Og jeg skulle hilse og sige at det at sluger en del dåseclips, bare at lave en lille pung. Så jow jow, tænk på mig når du alligevel kassere en dåse, niv dåseclipsen af, og send den til mig i stedet for at smide den i skraldespanden eller pant automaten.

Tepose-tasker synes jeg jo også er utroligt elegante. De kan laves i de flotteste mønstre, se bare i min taske-shop, hvor mange variationer man kan lave. Og det er det samme som med dåseclipsne, der går utroligt mange til hver taske, da jeg godt kan li som regel at bruge den samme tepose til en hel taske, så den blir i samme mønster.

Kaffeposer går der altså også flere end man lige tror, jeg har ikke som sådan målt op hvor mange der går, men en 30-40 stykker til 1 taske, skal nok være rigtigt, især hvis man vil have noget specielt frem, og vil ungå tekst, som er i varedeklerationen f.eks. Det sortere jeg jo fra, da jeg ikke synes om tekst, i andet end Anders And blade taskerne. Der er det nu meget sjovt at der kommer nogle talebobler med i.

Haribo poser har man jo med at flå op, spise, og smide i skraldeposen bagefter. Men men men, hvis man nu brugte en saks til at åbne med, så blir der 1-2 lapper mere afhængig af posens indhold i gram. Og så kunne man jo gemme dem, og sende dem til mig 🙂

Jaeh, det var en lille tekst om hvad jeg går og samler på, og bruger af materialer. Jeg ville blive ovenud lykkelig hvis nogen af mine kære læsere, ville tænke på mig, hvis de alligevel smider noget af overstående ud.

F.eks. kunne du samle til du har 250g eller 500g, og så sende det der, jeg betaler selvfølgelig gerne portoen 😉

Skriv gerne en kommentar hvis du har lyst til at samle til mig, og sende mig nogle materialer.

Reklamer

9 meninger om “Søges: Teposer, kaffeposer, dåseclips mm.

 1. Hej Tine
  Det lyder dejligt, at du har poser stående til mig igen. Jeg prøver at tænke på at huske at hente dem, næste gang jeg kommer til Roskilde. Ellers sender jeg en stafet 🙂
  Hilsen Henriette

 2. Hej!
  Søger du stadig te-poser? For så har jeg nogle som jeg har gemt, egentlig til mig selv, men kommer vist aldrig igang med det alligevel. Måske kunne vi finde ud af noget..

  Mvh Tina

 3. Hej Henriette.
  Jeg kan se du næsten lige er blevet tilbudt tebreve, men kan du bruge flere, har jeg en del du må få.

  Mvh Laila

 4. Hej Henriette.
  Fantastiske flotte ting du laver af diverse genbrugs matrialer.

  Er du stadig interesseret i f.eks the breve?? Det ser ud til det er noget tid siden at siden her har været brugt??? Derfor er jeg i tvivl?
  ☺ Smil fra Lene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s