3 hjemløse halstørklæder


Til fordel for Håndarbejdsforummet http://www.rokken.dk/ har jeg lavet følgende 3 halstørklæder, til fordel for hjemløse i Danmark.

Kan godt lide at støtte et godt formål, det er nok gået op for folk der læser med her på siden. Så ud over jeg støtter børn i den 3. verden, strikker jeg altså også til de hjemløse mænd & kvinder i Danmark.

Mest halstørklæder, har dog også lavet lidt andre ting, men det er minimalt. Halstørklæder er en god måde at få brugt sine små rester garn. Derfor jeg godt kan li det.

De to første halstørklæder er lavet på den lange led i retstrik, det sidste her, er lavet på den smalle led, i 3 ret og 3 vrang.

Advertisements

Om Solsikkens-Sang

Henriette aka Solsikkens-Sang, 38 år, bor i Rødovre, sammen med mine skønne katte. Af hobby’er har jeg, taskefletteri, teposefoldning, strikning og hækling. Jeg elsker min kæreste, mine nære venner, og min kære familie. Jeg bruger denne blog til at komme ud med mine følelser og af den vej skrive om mit liv som det nu engang former sig. Jeg håber du vil nyde at læse med. {Læs resten af min livshistorie på siden ‘Livet’}
Dette indlæg blev udgivet i Færdigt håndarbejde 2011, Strikning & Hækling og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s