Færdigt håndarbejde 2011, Strikning & Hækling

Mit 7. par sokker


Jeg har lavet mit syvende par sokker, og disse er EKSTRA lange, og super lækre, jeg har lavet et par før, som havde et skaft på 30 cm, men dette par er 45 cm i skaftet, og de går helt op til knæet, vildt lækkert må jeg indrømme.

Jeg har strikket dem 2 ret og 2 vrang, i noget lækkert tykt sokkegarn fra “Stof og stil” hvor jeg i januar 2009 købte 10 nøgler, og har brugt godt og vel lidt over halvdelen på 2 par sokker, så mon ikke der kan blive et par mere ud af ialt 10 nøgler til 100 kr. det synes jeg er super fedt, når nu de blir SÅ lange som jeg virkelig har ønsket mig længe, og det er utroligt blødt garnet at strikke i.

Jeg ærgre mig helt over at jeg ikke købte mere garn da det var der, fordi jeg nyder virkelig at strikke på pind 3½ i stedet for 2½ – det gir virkelig en stor forskel, og det går også langt hurtigere at strikke dem, end et normalt par sokker, som jeg aldrig kunne finde på at strikke med et skaft på 45 cm, det ville jo tage en krig!

Reklamer

2 kommentarer til “Mit 7. par sokker”

  1. Hvor er de fine!!
    Sådan nogle vil jeg også have 😉
    Men jeg er ikke parat til at strikke dem selv endnu!!

    Linda

  2. @Linda – Tusind tak – de er også bare utroligt lækre, og det er dejligt at garnet var tykkere end almindeligt strømpegarn, så går det hurigere med sådan et langt skaft.

    Mon ikke det kommer en dag, at du får lyst til at strikke nogen selv, i så fald vil jeg anbefale tykkere garn, så du ikke kører surt i det 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s