Kæresten og jeg har besluttet os for at vi godt kunne tænke os en lille bitte juletræ i år. Bare sådan et nuttet et på 80 cm eller lignende. Og det har jo gjort at jeg er gået totalt i selvsving over at lave juletræspynt – ja, det er faktisk gået så meget over gevind, at vi snart må skære hul i loftet til overboen, så vi kan få plads til et 3 meter højt træ 😉 Ej, overdrivelse fremmer forståelsen – men jow, jeg har hæklet og gjort ved. Og jeg vil da mægtigt gerne vise jer noget af det som jeg har lavet.

Først og fremmst har jeg hæklet 30 julehjerter 6 stk. af hver farve, rød, grøn, sølv, gul og hvid. Opskriften finder du her, hvis du skulle få lyst til at svinge hæklenålen lidt 🙂 De er utroligt nemme når først man kommer igang, ja – det er let nok at sige, men det er altså ikke mindre end sandt. Da jeg havde lavet de første 2 kunne jeg opskriften udenad, og vupti pludselig sad jeg med 30 julehjerter *weeee*

Dernest gik jeg igang med en guirlande – eller rettere fandt nogle vipler som jeg har hæklet, og sat på en lang snor. De mangler dog at blive strøget, de krøller og ser herrens ud lige nu, men skal nok ligge billeder ind, når jeg har fået strøget dem. Der har jeg først lavet en med 50 vimpler i bomuldsgarn i alverdens farver af restegarn. Og så er jeg nu igang med endnu en guirlande i hæklegarn, i sølv, rød og grøn. Men der mangler jeg lidt endnu.

Sidst med ikke mindst fik jeg lige et “flip” og flettede 14 julestjerner her til aften, i noget rigtigt flot papir. Resultatet synes jeg selv blev ret godt, jeg er i hvert fald tilfreds, i stedet for at de blot var ensfarvet hvide, og små, disse er i en lidt større størrelse end normale julestjerner. Og at de er stribede, ternede, prikkede og med hjerter, det gør dem jo ikke mindre nuttede 😉

Reklamer

2 meninger om “Juletræspynt

  1. Hej Marlene

    Tak for din kommentar, og velkommen til min blog 🙂 Stjernestrimlerne fandt jeg såmændt i Netto, de kostede ikke engang en bondegård, måske 20-30 kr. og de blir større end de alm. i hvidt papir. Men det er 2 uger siden jeg købte dem ca. så er ikke sikker på at de har dem længere. Men prøv at kigge i din egen Netto.

    Mvh. Henriette

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s