Jul, Strikning & Hækling

Julemarked for velgørenhed


Idag er der præcis en uge til at det store julemarked i Hedehusene løber af stablen. Og jeg glææææææder mig rigtigt meget til at være en del af det. Hvis du ikke skal noget på næste søndag, og bor du på Sjælland synes jeg du skulle kigge forbi, og få dig en dejlig og ikke mindst utrolig hyggelig dag.

Det er d. 14. november 2010 på Hedehusene Skole
i festsalen fra kl. 10-15. Græshøjvej 4, 2640 Hedehusene.

Ovenfor kan du læse mere om julemarkedet, og nedenfor kan du se et hyggeligt billede fra juleboden. Der findes også en garnbod, stofbod, tombola, loppebod og cafeteria hvor du kan købe gløg og æbleskiver og andre lækkerier, desuden er der lotteri, hvor du løbende kan købe lodder i løbet af dagen og vinde købmandskurve og andre flotte ting.

Det bedst af det hele er, at vi alle arbejder ulønnet, og har produceret alle de hjemmelavede varer du finder på julemarked selv, igennem hele år 2010, og at overskuddet fra vores salg af varer går til velgørenhed, til vores 46 fadderskabsbørn som vi har i Indien, Tanzania, Sri Lanka, og Thailand.

Lidt baggrundsviden – vi er omkring 15 damer der strikker og hækler og syer til børn i den 3. verden hele året rundt, dette sælger vi bla. via vores hjemmeside, men også via vores årlige julemarked. Vi gør dette fordi vi holder af at hjælpe andre hvor vi kan, og det er dejligt at vide at det man laver kan blive solgt til glæde for andre, samt til glæde for børnene som får støtte til mad og skolegang, via vores hjælpearbejde.

Så kom og støt op om et godt velgørenheds formål 😉

Jeg er at finde i loppeboden, hvis dette skulle komme bag på nogen, jeg holder jo meget af at være “kræmmer for en dag” 🙂 Så hils endelig på – hvis du skulle komme ned forbi og kigge. Altid dejligt at se en læser fra min blog.

Julehilsner fra Henriette og www.Hedehusene-Arbejdsgruppe.dk

Reklamer

2 kommentarer til “Julemarked for velgørenhed”

  1. Hej Tine

    Det gik skam over alt forventning julemarkedet – det var bare en rigtigt hyggelig dag. Vi overgik også sidste års indtjening, hvilket jo er en rekord i sig selv. Så vi er godt tilfredse. Alt i alt en kanon dag 🙂

    /Henriette

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s