Fødselsdag & hygge ved havnen


D. 4. juni havde min mor fødselsdag. Hun hentede mig efter arbejde, og så kørte vi ned i byen, og kiggede lidt på butikker. Senere spiste vi på ‘Vivaldi’, og så tog vi ned til havnen, og gik vores almindelige tur.

Bla. fik vi taget en masse portræt billeder af hinanden, men desværre blev de ikke vildt gode, så vi må ta nogle flere næste gang vi er ude og gå vores tur. Der kom mange skygger på, men dem hvor vi havde solbriller på, de blev gode nok.

Da vi havde gået en god tur, tog vi hjem til min mor, vi skulle bla. have ordnet noget mad til dagen efter, hvor vi skulle på familie udflugt. Min mormor kiggede også lige forbi, og vi hyggede os om aftenen.

Jeg håber min mor havde en dejlig dag. Jeg var i hvert fald glad for at være med til at fejre hende.

Og så må jeg ikke glemme at sige, at det var +25 grader denne dejlige sommerdag, så min mor må have været utrolig sød i år.

Advertisements

Om Solsikkens-Sang

Henriette aka Solsikkens-Sang, 38 år, bor i Rødovre, sammen med mine skønne katte. Af hobby’er har jeg, taskefletteri, teposefoldning, strikning og hækling. Jeg elsker min kæreste, mine nære venner, og min kære familie. Jeg bruger denne blog til at komme ud med mine følelser og af den vej skrive om mit liv som det nu engang former sig. Jeg håber du vil nyde at læse med. {Læs resten af min livshistorie på siden ‘Livet’}
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s