Roskilde Ringen


D. 19. maj var jeg sammen med min mor ude på en lille gåtur ovre i parken, som også er kaldet Roskilde Ringen i gamle dage. Der der har været motorsport derovre. Det er der ikke længere, nu ligger der den smukkeste park derovre.

Prøv bare at se her, hvilken flot sti – med grønne træer og buske. Man kan da ikke andet end at blive glad i låget af det. Jeg synes der er så smukt derovre, og hvis jeg nogensinde flytter fra Roskilde, så kommer jeg til at savne at have parken så tæt på.

Men jeg håber jeg vil få noget grønt område lige så tæt på, fordi det er rart, at man kan komme ud og gå i naturen, når man lyster det. Synes selv det var nogle skønne billeder jeg fik taget den dag.

Nu skinnede solen ikke så meget den dag, i hvert fald ikke lige på ovenstående billede, men søen er utrolig smuk i solskinsvejr også.

Advertisements

Om Solsikkens-Sang

Henriette aka Solsikkens-Sang, 38 år, bor i Rødovre, sammen med mine skønne katte. Af hobby’er har jeg, taskefletteri, teposefoldning, strikning og hækling. Jeg elsker min kæreste, mine nære venner, og min kære familie. Jeg bruger denne blog til at komme ud med mine følelser og af den vej skrive om mit liv som det nu engang former sig. Jeg håber du vil nyde at læse med. {Læs resten af min livshistorie på siden ‘Livet’}
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s