Hverdagen

Roskilde Havn


I lørdags d. 22. maj efter vi havde lavede kort, kørte min mor og jeg en tur til Roskilde, og gik en god tur på havnen, jeg havde mit kamera med, og fik knipset lidt billeder. Denne ovenstående mælklebøtte, er da ikke til at stå for, tænk at det betegnes som ukrudt, det forstår jeg slet ikke.

Et lille portræt af hovedpersonen bag bloggen her – nemlig mig. En dejlig forårsagtig dag, hvor man kunne gå rundt uden jakke udenfor, den “rigtige” sommer må da snart komme. *Smiler*

Klar himmel, og smukke blomster, jaeh hva kan jeg sige. Som i mit tidligere indlæg, jeg blir’ sku glad i låget når jeg ser på sådan noget. Det bringer virkelig glæde frem i mig, og det er jo kun dejligt.

Og endnu mere blå himmel, verden er bare fantastisk om foråret, hvor alt springer ud.

Havnen – et billede taget oppe fra toppen af bakken, oppe mod Sankt Hans hospital. Derfor den lidt dårlige kvalitet, da jeg har zoomet hlet vildt.

Og så lige Roskilde Domkirke, som den står så flot, med blå himmel. Nøøøj hvor flot synes jeg. Tænk at man kan se spirne næsten hvor som helst fra byen i Roskilde, det er da sejt, at bo i en by med sådan en kirke.

Reklamer

3 kommentarer til “Roskilde Havn”

  1. Det er nogle rigtig flotte billeder.

    Jeg bliver også glad i låget af de gode solskinsdage. Lad os få lidt flere af dem!!!!

  2. @ Linda & Deborah

    Tak for rosen af mine billeder 🙂
    Ja flere solskinsdage, det ville ingen vel klage over. I lørdags var en af de gode dage, især fordi jeg stod i loppebod, udendørs. Men tjah, ellers har det været lidt gråt i vejret, de sidste par dage 😦

    Så mere SOLSKIN til DK – Takker 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s