Hverdagen

Et kanon salg på julemarkedet :-)


Ja, det er ved at være noget tid siden jeg har fået skrevet, så nu vil jeg lige opridse hvad jeg har bedrevet nogle af de dage jeg har oplevet noget de sidste 3 uger.

5/11 – var jeg på tekstilkursus, det var rigtigt godt, og jeg lærte at ta ind efter hælen. Og har nu herhjemme, strikket efter hælen, og frem til tåen. Den anden sok mangler stadig hæl, men det har været min ide at strikke hæl næste gang, jeg kommer derind, desværre har jeg selv sprunget over og så har læren også været syg 1 gang, så det er lidt ærgerligt. Men glæder mig til torsdag, og håber at hun er rask til næste gang.

6/11 – sov jeg hjemme hos min mormor, da jeg skulle tidligt op næste dag og stille bod op nede på Hedehusene skole. Vi hyggede med pandekager, ligesom i gamle dage, og så “Vild med dans” om aftenen.

7/11 – stod vi op ved 9 tiden, og kom ned på skolen kl. 10 og stillede op til den loppebod, som min mormor og jeg skulle stå i dagen efter. Der var nemlig det STORE julemarked.

8/11 – Var den store dag, hvor “Byens største Julemarked” blev afholdt. Det endte med at blive en kanon dag, og en kanon salg 🙂 Vi tjente såmænd 1.200 kr. mere end sidste år, og endte på lige omkring 35.000 kr. Det må jeg sige at være ret godt, og jeg synes vi fortjener noget ros for, at vi år efter år, kan gøre det endnu bedre end sidste år. Min farmor som jo står for det, har også delt ufattelig mange sedler ud, i postkasser i år, f.eks. har hun været nede i Hedekæret (som kun er lejligheder) og dele omkring 400 sedler ud, og resten har hun delt ud i alm. postkasser ved huse, og hun mener hun har delt omkring 1.600 små sedler ud, som jeg har lavet som plakat størrelse også. Og de små A6 sedler, burde ha lokket en del flere mennesker derned, det er vi helt sikre på, så det hjælper altså 😉 Og vi er stolte over salget, og at vi havde sådan en god dag dernede.

11 + 12/11 havde jeg to mega off-dage, jeg havde ikke lyst til noget som helst, havde bare lyst til at være herhjemme, uden at lave noget som helst. Det var lidt trist til sidst, og bare det at jeg ikke engang kunne ta mig sammen til at ta i Drop In onsdag, eller på kursus torsdag, gjorde at jeg ikke så nogen mennesker i disse dage. Det eneste menneskelige kontakt jeg havde, var fra mine chat-venner, og det var også rart nok, bare ikke nok. Så var helt grædefærdig torsdag aften, og var mega trist til mode. Men heldigvis vendte det igen fredag, og jeg kom da lidt ud der.

13/11 – var jeg nemlig med min mor ude og købe vinterstøvler, vi havde besluttet os for en skobutik her i Roskilde som hedder Deichman sko, men da vi kom derned, var butikken lukket. Og vi måtte hjem igen, for at finde ud af via internettet, at den var flyttet til Hundige centeret. Så vi satte os ud i min mors bil igen, og kørte derud, fordi billige støvler, det ville vi altså ha. Og vi vidste vi kunne få det i den butik. Jeg vidste dog ikke helt hvad jeg gik efter, jeg ville gerne ha nogle der lignede dem jeg havde haft sidste år, og vidst nok også året før, men mine fødder var vokset én størrelse, så jeg kunne ikke passe en nr. 40 mere. Så de støvler jeg var så mega glad for, de havde jeg måtte forære til min moster. Nå men altså, vi kom ud til butikken, og min mor fandt ret hurtigt et par korte støvler med hæl, og var rigtigt glad, fordi de kostede vidst også kun 250 kr. rørende billigt. Jeg ledte og ledte, og efter jeg havde gået og valgt efter udseende, og så derefter finde ud af at nr. 41 ikke var der, begyndte jeg en ny taktik. Nemlig at gå og kigge på støvle-kasserne, med hvor der stod nr. 41, og så bare kigge i kassen om det var en støvle jeg kunne li´. Og efter 3-4 forsøg, hvad tror du så ligger lige foran mig?!? Støvlerne jeg har haft de sidste 2 år, bare et nr. større end dem jeg var vokset fra!!! Hvor heldig har man lige lov at være?!? Jeg løb over til min mor, og sagde, det her var “ment to be”, jeg skulle bare ha de støvler. Så nu fik jeg mig et par nye støvler, og min mor var skam også heldig, så det var det hele værd at køre lidt ekstra vej for at få dem billigt, og med et stor udvalg.

18/11 – var jeg hjemme hos min farmor, og samle larver, vi havde nemlig fået en bestilling i Hedehusene-Arbejdsgruppe, på 6 larver, og jeg gruede lidt for den bestilling, da det tar jo noget tid at lave dem, men der blev desværre ikke solgt nogen larver på julemarkedet, så pludselig var der 4 larver med brede striber tilbage derfra, og jeg havde selv kæmpet mig igennem 2 mere, så var ordren jo i hus, så jeg samlede de to sidste hjemme hos farmor i onsdags, og nu mangler den ene kun et hoved, alt tilbehøret (følehorn, ansigt mm. er lavet) så den håber jeg måske min farmor har lavet til idag, så vil jeg nemlig ta billeder af dem, så jeg har billeder af alle de larver jeg laver.

19/11 – blev kurset desværre aflyst, da læren var syg, hun havde hold i ryggen, så jeg fik en uventet fridag, som jeg brugte på at gøre rent, vaske tøj, og rydde op, det var rigtigt rart når det var gjort. Jeg nåede bla.
~ at støvsuge
~ vaske 2 maskiner tøj + tørretumblet den ene maskine
~ taget opvasken
~ rydde op
~ skiftet sengetøj

Så det var en dejlig dag, at få foræret, jeg var færdig hen ad eftermiddagen, og satte en film på, nemlig “Sex and the city – the movie”, den varede 2½ time, og jeg nåede lige at blive færdig med at se den, til der kom “Forsvunde danskere”, og bagefter så jeg “Robinson – utopia” som var sidste afsnit, da der jo kommer fianle på mandag i Robinson.

Idag skal jeg så hjem til min farmor og fejre hendes fødselsdag, som er i morgen, det blir rigtigt godt. Jeg glæder mig rigtigt meget. Jeg købte jo gaver i tirsdags, og jeg håber sådan at hun kan li dem 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s