Underholdning

*Joke* Det bedste grin jeg længe har fået :-)


 (Vil lige pointere at dette er IKKE noget jeg har oplevet personligt, men blot en joke, som jeg har fået tilsendt pr. e-mail. Synes den var så sjov, at jeg ville dele den med jer andre. Om den virkelig er autentisk, vil jeg lade stå i det uvisse)

Hårfjerning

Min aften startede som en helt almindelig aften midt i ugen. Kom hjem, lavede aftensmad, legede med børnene. Så fik jeg en idé, som i løbet af de næste par timer, skulle stå som en smertefuld oplevelse i mit sind.

“Måke skulle jeg lige snuppe voksen i toiletskabet”

Som sagt så gjort. Ud til badeværelset. Det var et af disse “kold voks”
produkter. Ikke noget med at smelte en klump voks, du nulrer bare strimlerne i din hånd til de bliver lune, hvorefter du skiller dem ad og anbringer dem på dit ben (eller hvor du har brug for det) og så hiver du dem af med det samme. Ingen problemer i det. Hvor svært kan det være? Jeg mener, jeg er ikke et geni, men jeg da begunstiget nok til at kunne finde ud af det her.( JA SOM OM!?!).

Så hev jeg en strimmel ud. Det var to strimler som lå med voksen mod hinanden så de hang sammen. I stedet for at nulre dem i hænderne var jeg så klog at finde min hårtørrer frem. Jeg varmede så strimlerne på 1000 grader.
(Kold voks…..ha ha). Jeg anbragte derefter strimlerne på mit inderlår.
Holdt igen med den anden hånd på låret og rev så til. Det virker!

Okay det var så ikke lige den fedeste følelse, men det var ikke helt værst.
Jeg kan sgu det her! Jeg er en hundjævel! Jeg er bekæmperen af al kropsbehåring og guruen til blødt ekstravagant hud.
Med den næste voks strimmel bevæger jeg mig nordpå. Efter et hurtigt kig til børnene sniger jeg mig tilbage til badeværelset for det ultimative hårfjernings mesterskab.

Jeg smider trusserne og placerer en fod på toilettet. Så går jeg frem efter samme procedure, hvor jeg placerer en voks strimmel på skrå på mit inderlår lige ved bikinilinjen så strimlen dækker min hoo-ha (læs den unævnelige).
Strimlen strækker sig fra min hoo-ha ned til indersiden af min numse balle (det var en lang strimmel), så trækker jeg vejret dybt, hvorefter jeg river………………..RRRRRRRII…PP!!!!!!!!
Jeg er blind! Blændet af smerte!!!!!…. Argh for HEL….!!!!!

Jeg får synet igen. Jeg ser at jer kun har fået hevet halvdelen af strimlen af. @!#$! Endnu en dyb vejrtrækning og RRRIIIIPPP! Alt kører rundt for mig og jeg har sorte pletter for øjnene. Jeg tror jeg er ved at besvime……må holde mig oppe…….må holde mig oppe. Hører jeg trommer??? Træk vejret, træk vejret…………………&hel Jeg vil se mit trofæ….den voksstrimmel, som har voldt mig så megen smerte, fyldt med mit hår. Jeg vil vælte mig i succesen over min kamp mod kropsbehåring. Jeg holder derfor strimlen op så jeg kan se den. Der er ikke noget hår på den.
Hvor er håret? HVOR ER VOKSEN???

Langsomt sænker jeg hovedet, stadig med min fod på toilettet (se det for jer venner). Jeg kan se håret. Det hår som skulle have været på strimlen….det er ikke derpå. Jeg mærker lige efter. Jeg rører ved voks. Jeg berører mig selv på min mest sensitive del af kroppen som du er dækket med kold voks og hår.………………

Så gør jeg den næste STORE fejltagelse!

Jeg husker at min fod stadig er på toilettet. Jeg må gøre noget så jeg tager foden ned fra toilettet.
Helt lukket! Min røv er lukket. Helt lukket!!!! Jeg går som en pingvin rundt i badeværelset – prøver at finde ud af hvad jeg skal gøre. Jeg tænker

“Please, bare jeg ikke skal skide lige nu for så tror jeg mit hoved ryger af”.

Hvad kan jeg gøre for at smelte voksen? Varmt vand! Varmt vand smelter voksen. Jeg fylder så varmt vand jeg kan i badekarret, smutter i karret og så skal voksen jo lige smelte for så jeg kan lige så forsigtigt fjerne det, ikke??? FORKERT!!!!!

Jeg smutter i karret, vandet er lidt varmere end det man normalt bruger ved totur af krigsfanger. Jeg sætter mig ned. Det eneste der er værre end at få dine nedre regioner smeltet sammen er at få dem smeltet…. smeltet fast til bunden af badekarret – i skoldende hedt vand. Og så smelter voksen ikke engang. Nu er jeg altså limet fast til bunden af badekarret ligesom hvis jeg havde cementeret mig selv fast til porcelæn! Gudskelov for den mand, der for få måneder siden overtalte mig til at få telefon på badeværelset!!!!!

Jeg ringer til min ven for jeg er sikker på at hun kender til hemmeligheden af hvordan jeg kommer ud af denne situation.

Det er en helt fin måde at starte en samtale på….”Nå men min røv og min hoo-ha er altså limet til bunden af badekarret! Der er en lille pause. Hun kender ingen hemmeligheder eller fif til hvordan jeg kommer ud af denne situation, men hendes latter prøver hun slet ikke at skjule for mig. Hun vil vide præcis hvor voksen sidder, “Taler vi om balderne, hullet eller hoo-ha? Hun griner højlydt nu. Jeg kan høre hende. Jeg giver hende lige den korte version og hun foreslår at jeg ringer til det nummer der står på æsken som voksen var i. Ja!!!!! Som om!!!! Som om jeg har lyst til at være aftenens vittighed. Mens vi gennemgår flere løsningsmuligheder prøver jeg at få voksen af med en skraber. Intet føles bedre end at have min kvindelighed dækket af varmt voks, min hoo-ha limet sammen, siddende i brandvarmt vand med røven limet til bunden af karret og bruge skraberen.

Nu fungerer min hjerne ikke mere, min selvrespekt er helt væk og jeg er ret sikker på at jeg har brug for en psykolog med speciale i post-traumatisk stress syndrom efter dette.

Min veninde taler stadig med mig da jeg ser min redning. Cremen som man skal bruge til at fjerne overskydende voks med. Helt ærligt – hvad har jeg at tabe? Jeg smører noget af cremen på og “FOR DÆLEN DA”!!!!! Skriget vækkede sikkert børnene og skræmte livet af min veninde. Det er såååååå smertefuldt, men jeg er faktisk ligeglad.

DET VIRKER!!! DET VIRKER!! Min veninde lykønsker mig og vi afslutter samtalen. Jeg fjerner resten af voksen da jeg til min ærgrelse pludselig ser… HÅRET ER DER SGU STADIG…..DET HELE!!!
Nu er jeg helt ligeglad så jeg barberer det hele af. For f*****n jeg er øm nu. Helt følelsesløs. Jeg kunne amputere mit eget ben på nuværende tidspunkt.

Næste uge prøver jeg at farve mit hår…………. 

Reklamer

2 kommentarer til “*Joke* Det bedste grin jeg længe har fået :-)”

  1. Det var dog den mest pinefulde men samtidigt sjoveste blog jeg længe har læst 😀 Håber du er ok og at du lader voksen ligge for et stykke tid…
    Held og lykke med hårfarvningen, venter spændt på at høre om resultatet 😉

  2. @ Nu var det jo blot en joke, og ikke noget jeg har oplevet med personlig erfaring *Gudskelov*

    Så om der kommer et lige så spændende og sjovt indlæg om hårfavning, det tror jeg næppe :-/

    Men velkommen til og tak for din kommentar, jeg håber du kigger forbi en anden gang på min blog 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s