Hverdagen

En anti-flyttedag


Idag har jeg ikke nået det der ligner skygggen af noget med at flytte. JOW – jeg har købt flere flyttekasser *weeee* Men pakket, ak nej. Nu er kl. 21, og jeg sidder her med en totalt dårlig samvittighed. Tænker at jeg måske skulle kaste håndklædet i ringen, og blot kalde det juleferie, kan ikke overskue at pakke i morgen. Ej heller fordi jeg så skal på juleferie, og lade Kim og katte blive alene hjemme. Ihhh….. verden er umulig lige nu.

Nå men altså jeg fik da lige pakket 3 flyttekasser mere igår ved midnatstid, det var stuen der blev pakket (pynteting og lys). Og så mine børnebøger og andre minder – som skal i kælderen. Det røg også lige i en kasse for sig. Jow jow. Så nu er jeg oppe på 15 kasser, ud af mine nu 30 kasser i alt jeg har. (Opdager lige at det jo er halvvejs *weeee*).

Idag har jeg så været ude og købe flyttekasser, og så ellers rundt på sleb med Kim, og købe hans julegaver til hans nevø, niece og forældre. Det var faktisk hyggeligt nok, og vi endte med at spise på Café Vik bagefter, som en slags belønning, for alt det vi havde udrettet idag.

Nu har jeg lige siddet og hæklet den sidste julegave til familien. Og nu skal den blot pakkes ind, så er det også ligesom i vinkel.

Sidder kraftigt og overvejer om jeg kan overskue den reol ude i gangen, hmm… måske man skulle kaste sig over den. Det kan ikke tage mere end en lille time at få gjort kål på den *G* Og måske det bringer mere pakkeri med sig, hvem ved?

Jeg tror jeg vil gøre det. Omend jeg har mere lyst til at sidde her og hygge, og ellers stene film inde i sengen. Dilemma – dilemma.

Hvad tror du det ender med ?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s