Selvglad eller ej?


Nu må det altså prøves, om jeg bliver nød til at ligge dette billede online, for at senere at kunne bruge det til at ligge ind i diverse profiler på nettet.

F.eks. har jeg en profil på www.rokken.dk – og der kan jeg godt få dette billede ned på 100x100pixel, men jeg kan dælme ikke få et til at fylde mindre end 5kb – lige nu fylder det omkring 60kb, og vil jeg ha det ned på 5kb, tjah, så bliver det jo helt utydeligt.

Derfor prøver jeg nu dette, og ser om det er det som skal til, man kan nemlig uploade direkte fra et link på nettet, og det er så det jeg tester nu *Blink*

Det er ikke for at være selvglad, eller er det?

_________________________________________

Ok det fungerede ikke med det store billede, nu prøver jeg med et lille der er under 100x100pixel. Men fylder stadig omkring de 30kb.

Virker det ikke nu, så opgir jeg altså – ja jeg gør så!

Advertisements

Om Solsikkens-Sang

Henriette aka Solsikkens-Sang, 38 år, bor i Rødovre, sammen med mine skønne katte. Af hobby’er har jeg, taskefletteri, teposefoldning, strikning og hækling. Jeg elsker min kæreste, mine nære venner, og min kære familie. Jeg bruger denne blog til at komme ud med mine følelser og af den vej skrive om mit liv som det nu engang former sig. Jeg håber du vil nyde at læse med. {Læs resten af min livshistorie på siden ‘Livet’}
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s