Støt et godt formål


Jeg vil gerne lige nævne en god hjemmeside, med hjemmestrikkede/hæklede/syede ting og sager. Det gode ved siden er, at alt hvad du køber der går til velgørenhed. 

Hedehusene-Arbejdsgruppe.dk

Hvordan kan man det tænker du så måske?

Jo – ser du – vi er en række quinder som sidder og strikker/hækler/syer i vores fritid, og alt hvad vi strikker til fordel for Terre des hommes og for vores undergruppe Hedehusene Arbejdsgruppe. Det går til vores over 30 fadderskaber, som vi har i bla. Indien og Thailand. Det koster omkring 50-75 kr. pr. måned at sponsorere et barn. Så det er mange penge vi skal have samlet ind.  

Vi holdet årligt et julemarked på Hedehusene skole, men i årets løb strikker vi videre, og dette sælger vi så via hjemmesiden, som du finder ved at klikke på banneret, eller klikke her.

Jeg håber du vil se indenfor, og blive inspireret måske til at købe noget. Og husk – det koster intet at kigge 😉

Advertisements

Om Solsikkens-Sang

Henriette aka Solsikkens-Sang, 38 år, bor i Rødovre, sammen med mine skønne katte. Af hobby’er har jeg, taskefletteri, teposefoldning, strikning og hækling. Jeg elsker min kæreste, mine nære venner, og min kære familie. Jeg bruger denne blog til at komme ud med mine følelser og af den vej skrive om mit liv som det nu engang former sig. Jeg håber du vil nyde at læse med. {Læs resten af min livshistorie på siden ‘Livet’}
Dette indlæg blev udgivet i Kreativ, Strikning & Hækling og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s