Sikke en fææææst vi har haft nu i nat…..


Åhhhhh jaaaa åhhh jaaa åhhhh…….

Det er vidst lige i min Farmors ånd, at jeg kan skrive det. Fordi jeg er sikker på at hun har haft nogle fantastiske dage med masser af hygge omkring sig.

Dagen igår startede med at vi tog ud til Farmor kl. 9.30, der var allerede kommet mange mennesker. Bla. var der alle Nisse-damerne, Dem fra Tåspidsserne hvor min farmor går 10 km 1 gang om ugen + det løse, og så var der nogle af venneparrene. Det var en rigtig hyggelig morgenfødselsdag, hvor der blev serveret morgenbrød & weinerbrød, og da alle var godt mætte, kom farmor også ind med pandekager *Weeee* Men alle kunne vidst lige klemme 1 ned. Men jeg havde fået det af vide at der ville være pandekager – da jeg havde ringet til hende dagen forinden midt i pande-kage-bagningen.

Farmor Fødselsdag11

Min far kiggede også forbi dernede – efter han havde fri ved 12 tiden, der var mange af gæsterne allerede gået. Men han fik da hele den traditionelle forplejning som vi andre også havde fået….. Og så sad vi ellers blot og hyggede os, og jeg fik sørendme også hæklet en smugle.

Senere varmede Farmor noget suppe, og vi fik lidt mad indenbords, efter alle de søde sager. Bagefter sad vi bare og slappede af og hyggede os.

Nu kan jeg måske også afsløre lidt af de mange gaver vi var ude og købe den anden dag. Til farmor havde vi nemlig købt en “skære-saks” som kan klippe i alt – også stof. Det var ikke noget hun havde ønsket sig, men vi håber hun kan bruge den, hun må lige nærstudere den nærmere inden hun bestemmer sig. Ud over dette havde vi købt 4 stk. Rosendahl Café glas, og 1 vinkaraffel og tragt også i Rosendahl.

Farmors Fødselsdag13

Om aftenen var der den smukkeste himmel over huset. Det måtte jeg have et billede af. Desværre hang alle de dumme el-ledningen stadig i luften (de er ved at lægge dem ned i jorden) så desværre kom de med på billedet, men synes alligevel i skulle se himlen.

Farmors Fødselsdag12

Idag har vi så været kun med den nærmeste familie på “Toppen” i Roskilde. Det er en restaurant der ligger højt oppe i luften, så man sidder og kigger ud over hele Roskilde, det er fantastisk, og vi var der kl. 13-17 ca. og der var den smukkeste udsigt. Vi fik noget rigtigt lækkert mad, og det var skønt at være ude og spise med familien. {Billedet er taget igennem ruden – taget udefra teressen – lidt sjovt, de runde ting i toppen, er såmænd bare lamperne inde i restauranten – ikke fejl på billedet *Smiler*}

Farmors Fødselsdag09

Igen var himlen så smuk, og solnedgangen måtte jeg bare have et billede af. Bedøm selv, hvad du synes ?!?

Tak for 2 hyggelige dage, og endnu engang tillykke med de 70 år farmor 😉

 Knus fra Henriette

2 thoughts on “Sikke en fææææst vi har haft nu i nat…..

  1. Ja, det lyder da som om I har haft nogle dejlige dage sammen, hvor I har fejret din farmor 🙂
    Også nogle rigtig flotte billeder du har taget – og hils endelig og sig forsinket tillykke fra maaaiiiii 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s