Hverdagen

~ Onsdag d. 23. August 2006 Kl. 12.43 ~ 2. Filmdag ang. Kims Flex-job ~


Dagen I går var udemærket, vi skulle igen filmes, og det gik fint, da de kom, sagde de at vejret så godt ud, så vi burde tage nogle udendørs scener. Så vi tog deres bil og kørte ned til Damhussøen og filmede der.

 Først skulle vi gå en lille tur, og så skulle vi hen og sidde på en bænk hvor jeg så skulle spørge Kim ”Hvordan går det med arbejdet lige nu?”, han skulle så svare, og fortælle lidt om hvad der rørte sig i IT-livet på Rigshospitalet netop nu. Bagefter skulle vi bare holde en samtale i gang bare for ligesom at filme lidt at vi sad og hyggede os på en bænk. Men kameramanden, han skulle stå næsten ude i søen – på en skrænt – og være lige ved at falde i, pludselig råbte han ”Cut” eller noget i den retning, og var ved at skride ned i søen, så vi greb kamera og fik ham op igen *S* Så skulle det tages fra en anden vinkel hvor vi også talte om det samme ”igen” – og så skulle vi til sidst bare sidde og kigge ud over vandet, mens han filmede fra alle mulige vinkler. Himmel, søen, træer, os, og et lille kys 😉

 Så var planen faktisk at vi skulle ud og filme Kim køre på MC, men det gik ikke, da det begyndte at regne ret kraftigt, ligesom vi var færdige nede ved søen, så i stedet for, blev det til at vi kørte hjem og tog det korte interview med mig.

 Det tog lidt tid at sætte alle lamperne op og sådan, men altså det gik fint interviewet – jeg skulle for det meste fortælle om hvordan Kim havde haft det fra sin 2. sidste indlæggelse, og frem til den han lige har haft sidste år, og hvordan jeg så ser ham på arbejdsmarkedet nu, hvor han er velfungerende og glad for at være der igen. Det var ret positivt at lave det interview, og jeg var bare glad for at kunne bidrage med noget.

 /Henriette

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s