Hverdagen

~ Tirsdag d. 11. April 2006 ~ Kl. 20.49 ~ Hvilken Film? ~


Jeg har et problem, som jeg også har skrevet om i min gruppe her på Mingler.dk. Men ingen har svaret, så nu vil jeg prøve her i stedet for.

Jeg efterlyser en film jeg har set for omkring 12 år siden, måske tidligere?

Den handler om en kvinde som bliver alvorlig syg, (Tror det var kræft med ved det ikke) og hun har en masse børn (omkring 10 mener jeg) som hun bliver nød til at finde andre familier til, fordi hendes mand, ikke kan klare dem alene.

Selvfølgelig er der ikke ÈN familie der kan tage sig af alle 10 børn i et væk. Så hun bliver nød til at splitte dem ad, og det gør det endnu mere svært for hende.

Grunden til at faren ikke kan tage sig af familien og børnene, er at det er en ret gammeldags film. Nok fra 1960-1670´erne. Dog ved jeg ikke om jeg har helt ret her heller?

Den står meget svagt for mig denne film, men jeg synes handlingen var GANSKE UNIK!!!

Derfor efterlyser jeg den her, og håber at jer, mine kære læsere – vil kunne hjælpe mig med en titel på denne film. Så vil jeg selv finde ud af om den kan lånes på biblo eller købes i butik eller på nettet. Det er det mindste problem, indtil da skal jeg ha fundet titlen.

Kender du titlen, eller kender du noget mere om denne film, så jeg kan komme med flere detaljer, så skriv gerne en kommentar.

Hugz fra
/Risle

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s