Hverdagen

~ Onsdag d. 5. April 2006 ~ Kl. 11.13 ~ Dagens Mingler, Indsamling og Revacenteret ~


 I lørdags var jeg så heldig at blive dagens Mingler. Det var jeg ret beæret over, og dette skete så ud fra mit foregående indlæg især om Kræftens Bekæmpelse, at jeg skulle ud og samle ind. Og min hygge med familien sidste fredag.

 Dette var jeg meget stolt over, og brugte det sidste af eftermiddagen på at lede efter ”næste dags Mingler” men det var svære end jeg troede, da jeg normalt vil have mange som kunne være dagens Mingler. Men lige netop i søndags, var der ikke så mange blogs eller debatindlæg der tiltalte mig. Men pludselig faldt jeg over et indlæg, om trøstespisning, som interesserede mig gevaldigt. Og udnævnte hermed forfatteren til dagens Mingler søndag.

 Om formiddagen i søndags var Hoff og jeg så ude og samle ind til ”Kræftens Bekæmpelse” og jeg tror desværre ikke vi fik særligt mange penge skrabet ind, fordi den kombination at det var super godt vejr, og butikkerne her i byen havde åbent, og der var et marked oppe i Kulturhuset, jamen så var folk taget tidligt hjemmefra. Desværre. Så vi måtte udlevere en del girokort og gå ”tomhændet” hjem 😦 Jeg vil skyde på at vi fik samlet 300-400 kr. ind hver, højest. Men skal nok skrive det, hvis/når jeg finder ud af det, de ville sende os et bevis nemlig.

 Men da vi var færdige, gik vi lidt op i kulturhuset, og hyggede os lidt, som sagt var der marked deroppe, med hjemmelavede ting, jeg købte en mulepose til mine garnting, og et par hjemmelavede sokker. Kim købte nogle billeder, som en havde taget med mega-zoom på hendes kamera, og det var børnemotiver, som han så ville give til hans nevø, så skulle hans niece jo også have noget, og vi købte så et løbehjul (de der nye smarte nogen) nede i Føtex (håber ikke hun har et i forvejen, så kan det jo byttes hvis det er *S*)

 Vi aftalte så med hans søster at vi skulle ud til dem i næste weekend, håber de bliver glad for gaverne *Blink*

 Senere tog vi ned og spiste på den nye restaurant der er kommet sammen med den nye biograf, det var et ok sted, de var bare ikke så proff de tjenere, men måske de var helt nye i faget?!?

 Mandag var jeg hjemme hos en ny veninde som jeg har fået igennem kost og motionsgruppen, vi cyklede rundt om søen og engen, og så hyggede vi hjemme hos hende, med strikning bagefter.

 Senere på aftenen skulle jeg med Hoff til møde hos DSU (Socialistisk Ungdom) hvor der var rundvisning inde på Københavns Rådhus, og møde bagefter, han var ikke meget for at tage derind alene, men så tog jeg med, og så fremover skulle han gerne kunne tage derind alene, bla. mødte vi en sød ung kvinde, som også var meget interesseret i Politik (Det er jeg nemlig SLET ikke) og hun havde samme problem derhjemme, med en mand hun slet ikke kunne diskutere noget med *Hehe* Så jeg foreslog hun kunne diskutere med Hoff, hvis de altså mødtes derinde i DSU igen, hun boede også her i byen.

 I går var jeg så inde i ”Revacenteret” som ligger i Valby, det var en ok samtale, og jeg blev vist rundt også, og talte lidt med dem omkring, at jeg har det svært med at stå tidligt op, da den medicin jeg får (anti-psykotisk) gør at jeg min. sover 10-12 timer af dem, og derfor har det meget svært ved at møde kl. 9 hver dag, da jeg i så fald skal sove i min seng hver dag kl. 20. (Hvilket jeg finder meget kedeligt) bare for at være udhvilet 😦

 Men de lød meget forstående, og de sagde at hvis det var OK med min sagsbehandler, så var et også ok med dem. Jeg skal muligvis starte tirsdag efter påske. Hvis det altså går igennem.

 Senere var jeg oppe i DPC (Distriktspsykiatrisk Center). Der skulle jeg tale med min kontaktperson, det gik også fint nok, og så kørte jeg ned og handle i øs regnvejr. Og senere skulle jeg havde været ude ved min farmor og spise til aftensmad, men droppede det, da Kim ikke følte sig frisk nok til at køre hjem, så vi meldte afbud. Det var også helt ok med min farmor, så vi fik lige ”foræret” en hel friaften. SKØNT!!!

 I dag skal jeg starte i en ny ”Kost & Motionsgruppe” i DPC. Det glæder jeg mig meget til, skal være der fra 13-15. Senere skal jeg muligvis være sammen med en fra det tidl. hold. Og så skal jeg ellers ikke noget i aften, hvilket er skønt.

 Jeg synes nemlig jeg har nok at se til for tiden, har 2-3 aftaler hver dag, og det er lidt hårdt må jeg sige. Men jeg prøver at skære lidt ned på dem i den kommende uge, især også hvis jeg skal starte ude i Revacenteret, så skal mine hverdage være helliget til dem, og ikke til alt muligt andet.

 Hugz fra
/Risle

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s