Hverdagen

~ Fredag d. 24. Februar 2006 ~ Kl. 18.23 ~ Fars Hjælpedag ~


 I dag har min kære farmand været på besøg, og hjælpe Kim og jeg med at sætte diverse ting op på vores fine nye vægge, der hang jo ingenting oppe efter vores malerturné *G*

Det fik vi så alle 3 rodet bod på i dag, og min far var her fra 12.30 til 17.00 så det tog noget tid, men de første par ting (Nøgleskab, malerier og lampe) gik fint, men så kom vi til det store 20kg´s ophæng til TVét i soveværelset. Gaaaaab det tog tid, og det drillede bare med ALT!!!!!!

 Der var en af de monster store ravpluks (10mm) der bare hverken ville ind eller ud…… Så vi måtte save den af, og køre ned og købe 5 nye, da den sidste bare ikke ville rokke sig ud af stedet. Så ind i bilen, alle 3 ned og købe det, og så kørte vi fluks også lige ned til ”Bryder Musik” og købte et Guitar-ophæng til inde i stuen, så ALLE kims 3 guitarer kan hænge oppe 🙂 De sidste manglede nemlig beslag.

 Så kørte vi hjem igen, og på en eller anden mirakuløs måde lykkedes det os at få hængt TVét op. Nu må vi bare se om vi i morgen vågner med det ned over vores kære små fusser, eller om det bliver hængende, hehe. Jeg håber det sidste, fordi ellers smadrer det jo nok totalt…. Men det burde også kunne holde.

 Ellers så står resten af aftenen på råhygge med lidt Øl, og vi taler lidt om at tage ud og opleve noget i aften, måske tage i byen i KBH, så nu må vi se…. Det ender det jo nok med *Blink*

 /Risle

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s