Hverdagen

~ Fredag d. 17. Februar 2006 ~ Kl. 13.46 ~ Vintercykeltur & Venindebesøg ~


 Puha det var hårdt at køre hjem fra mit venindebesøg i dag, det havde sneet i nat, noget jeg ikke have forudset da jeg cyklede ud til hende i går. Godt nok bor hun kun 4 km væk, men alligevel, det er aldrig sjovt at cykle i snevejr, men jeg må sige det gik nogenlunde, fordi folk havde været ude på cykelstierne før, og der var kun lidt sjap som var glat at køre i, men forholdsvis, var der en stribe man kunne køre ubekymret langs.

 I går tog jeg ud til min kære veninde Laura, som jeg ikke har set længe, og jeg valgte at overnatte derude, da det ellers ville blive for sent – hvis vi også skulle hygge med tv og sådan – og så køre hjem i mørke, det er ikke lige mig, så jeg overnattede, og det i sig selv er også hygsomt, at ligge og snakke inde i sengen, og læse lidt, og så falde i søvn.

 I går valgte vi at gå en tur ned i byen, og Laura var begyndt at brodere, og det kunne jeg også godt tænke mig at lære, dog lidt på den lette måde. Vi er begge meget håndarbejdes betonede, og elsker nye udfordringer, jeg dog ikke så store som Laura *Blink* Så jeg valgte et mønster der var fortrykt (Bambi), og så ville jeg se om det var noget for mig eller ej. Laura var begyndt på en Geisha mener jeg hun kalder det – som var utroligt flot også, hun havde fundet et program der kunne lave et hvilken som helst motiv om til pixel som man jo brodere når man selv tæller sig frem. Ja faktisk, var hende hun købte broderimønstrene hos, blevet så vild med det program Laura havde talt om, at hun ville købe det (Laura har det bare på prøve i 15 dage). Så det var jo meget smart, kan du nok høre 😉

  Ellers hyggede vi med at brodere og jeg strikkede lidt, og så fik vi set lidt tv, bla. det dokumentar om ”Merethes mave” om hende Merethe fra ”Livet er fedt” på TV2. Senere så vi en rigtig god kærlighedsfilm, med Richard Gere – som jo er lidt lææææækkker…….

 /Risle

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s