Jeg skriver boganmeldelser på min hjemmeside, og det vil jeg gøre lidt reklame for i dag, fordi det kunne være at der var andre som også synes det kunne være interessant at læse om hvilke bøger jeg læser. Og måske der var noget der liiiiige faldt i din smag 🙂

 Linket finder du i bunden af dette indlæg!!

 Bla. har jeg i går lige færdig gjort min sidste bog på stammen, nemlig ”Bettina Aller – Til Nordpolen” og den var godt nok interessant. Den var helt vildt god må jeg sige, og man skal altså kunne lide at høre om sne og pakis, og whiteout, for at gide læse den, fordi hun er 58 dage på sneen sammen med kæresten Jean-Gabriel som er Franskmand.

 Altså generelt holder jeg mest af at læse autentiske bøger, jeg holder meget af at læse om Virkelighedens Verden bøgerne, som er en hel serie af autentiske bøger.

 Jeg tænker på at oprette et debatforum på Mingler.dk om dette, da jeg synes det er genialt, og jeg har endnu ikke fundet en sådan gruppe på siden. Hvis andre har set en, hører jeg gerne fra jer.

 Jeg håber du finder boganmeldelsessiden interessant, og vil besøge den igen, der kommer nemlig hele tiden ny bøger men også film ind, som jeg anmelder af egen og andres interesse 🙂

 /Risle

 Link: Risles Boganmeldelser (OBS: Findes ikke længere, da Risle.dk er nedlagt)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s