14. August 2005 – En ”dyr” points bakkentur


[MSN Spaces – Slankeside]

 I dag har jeg bare sådan en umådelig lyst til at træne, og kan ikke komme til det før på tirsdag hvor en ny træningsuge begynder igen.

Jeg har været på bakken med mine forældre og Kim i dag, og det gik ikke så godt med pointene *G* UPS – blev fristet af et stort skilt med “Stegt Flæsk – Spis alt hvad du kan”. Og så lokkede jeg min mor til at give mad der. Det er ingen andre end min egen skyld jeg spiste der, men got damit hvor smagte det også bare godt. Men min mave kunne ikke lide det, den er gået helt i hårdknude nu. Nok pga. det fedt der er i 😦 Men igen, min egen skyld. Men havde en del points sparet op i denne uge, og jeg vejer mig jo om morgenen om søndagen, så må indrømme at jeg har lidt en tendens til at fråde lidt om søndagen, især for at bruge opsparede points op, da de ellers vil gå tabt i næste uge. Men altså – vil se om jeg kan nøjes med min. points i næste uge, da jeg gerne vil længere ned i vægt end jeg er nu. Er træt af at det går så langsomt, men må indrømme at to syndedage i denne uge, det har ikke hjulpet på det store vægttab 😦 Bedre held næste uge)

Advertisements

Om Solsikkens-Sang

Henriette aka Solsikkens-Sang, 38 år, bor i Rødovre, sammen med mine skønne katte. Af hobby’er har jeg, taskefletteri, teposefoldning, strikning og hækling. Jeg elsker min kæreste, mine nære venner, og min kære familie. Jeg bruger denne blog til at komme ud med mine følelser og af den vej skrive om mit liv som det nu engang former sig. Jeg håber du vil nyde at læse med. {Læs resten af min livshistorie på siden ‘Livet’}
Dette indlæg blev udgivet i slankekur og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s