Hvor kan man dog komme tilbage i barndommen, ved at ligge sig godt til rette i sengen, skrue op for lyden på TVét – og så trykke på start på videoen. Hvad toner så ud i ens smukke ører?!? Disney Film – hvilken skøn ting her i verden. De er så skønne, så vidunderlige, så tankevækkende, og så smukke. Jeg elsker dem virkelig.

Jeg har aldrig været en stor fan tidligere, men det er jeg blevet nu igen. Jeg har en del af slagsen, og en af dem der har præget min video de sidste par dage er “Lady & Vagabonden” som du også kan se et billede af her. Det er jo en ægte klassiker og måden de forelsker sig på de kære hunde, det er noget helt for sig selv. En anden jeg har set er “Dumbo” – hvor er den også bare kær, den måde lille Dumbo falder over sine ører hele tiden, det ser utroligt sødt ud.

Til sidst har jeg set “Bambi” som jeg virkelig holder af, men hvor blev jeg ked af det da Bambis mor dør, hvor er det forfærdeligt at han nu skal bo alene i den store skov. Andre Disney film på plakaten den kommende tid er f.eks.: “Mads & Mikkel”, “Askepot”, “Aristocats”, “Tarzan” & “Peter Pan I+II”. Så lidt barnestemning for tiden herhjemme *Skønt*

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s